Avon Planet Spa Greek Seasgladmakende hydraterende bodygel met Zeewier Extract

Avon Planet Spa Greek Seas gladmakende hydraterende bodygel met Zeewier Extract
Avon Planet Spa Greek Seas gladmakende hydraterende bodygel met Zeewier Extract
200 ml

Code: AVO05605 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Avon Planet Spa Greek Seas
Kenmerken

Het lichaamsgel Avon Planet Spa Greek Seas verzorgt de huid van het hele lichaam, spant deze en zorgt tevens voor een comfortabel gevoel.

Kenmerken:

  • absorbeert zich snel en droogt onmiddellijk
  • verzacht en maakt glad
  • verbetert de elasticiteit van de huid

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en avond aan op schone huid. Masseer zachtjes in.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Planet Spa Greek Seas