Avon Planet Spa Greek Seas

Peel-Off Gezichtsmasker met Glad makende Effect

Avon Planet Spa Greek Seas Peel-Off Gezichtsmasker  met Glad makende Effect
Avon Planet Spa Greek Seas Peel-Off Gezichtsmasker  met Glad makende Effect
75 ml
2,50

Code: AVO5522 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 20-8-2019
Avon Planet Spa Greek Seas
75 ml | 2,50

Product beschrijving Avon Planet Spa Greek Seas

Het huidmasker Avon Planet Spa Greek Seas zal je huid verwennen en verzorgen.

Kenmerken:

  • laat de onzuiverheden in de poriën los en trekt de poriën samen
  • verwijdert dode huidcellen
  • laat de huid zacht aanvoelend achter

Hoe te gebruiken:
Breng het masker in een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product inwerken gedurende de op de verpakking aangegeven periode. Verwijder vervolgens voorzichtig het masker.

Kenmerken

Effect
Exfoliatie, Hydratatie, Revitalisering, Verheldering, Voedend
Huidtype
problematische huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.