Avon Perceive

Deo met verstuiver voor Vrouwen 75 ml

Avon Perceive Deo met verstuiver voor Vrouwen  75 ml
Avon Perceive Deo met verstuiver voor Vrouwen  75 ml
Deo met verstuiver voor Vrouwen 75 ml
4,90

Code: AVO1471 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 28-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 28-8-2019
Avon Perceive
Deo met verstuiver voor Vrouwen 75 ml | 4,90

Beschrijving van het parfum Avon Perceive

De deodorant met sproeier Avon Perceive geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Perceive

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!