Avon K-Beautyhydraterende lippen masker

Avon K-Beauty hydraterende lippen masker
Avon K-Beauty hydraterende lippen masker
1 st
4,90

Code: AVO07204 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 27-1-2020
UPS Air Mail
maandag 27-1-2020
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Avon K-Beauty
Kenmerken

Ook je lippen verdienen speciale zorg. Het lippenmasker Avon K-Beauty geeft hen de nodige hydratatie en laat ze er natuurlijk mooi uitzien.

Kenmerken:

  • zorgt voor intensieve hydratatie en voeding
  • maakt de lippen zacht en soepel

Hoe te gebruiken:
Breng aan op schone

Kenmerken

Effect
Hydratatie

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon K-Beauty