Avon Incandessence Glow Eau de Parfum voor Vrouwen

Varianten Avon Incandessence Glow

 • Avon Incandessence Glow Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml  

  Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  Code: AVO4344

  Breng mij op de hoogte

Omhoog

Parfum beschrijving Avon Incandessence Glow

Beoordeling

Design

Uithoudingsvermogen

Intensiteit

Algemene indruk

Samenstelling

Samenstelling

Vetiver , Magnolia , Bergamot , Groene Appel

 • bloemig-fruitige geur
 • voor de romantische vrouw
 • voor dagelijks gebruik

Omhoog

Over merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Omhoog

Review Avon Incandessence Glow

Wat vind je van Avon Incandessence Glow ?

* Verplichte velden


Beoordeling *

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​