Avon Ideal Luminous Blush Verhelderende Poeder Blush

Avon Ideal Luminous Blush Verhelderende Poeder Blush
Avon Ideal Luminous Blush Verhelderende Poeder Blush
Tint Warm Flush 6 gr

Code: AVO1038 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Avon Ideal Luminous Blush
Kenmerken

De rouge Avon Ideal Luminous Blush geeft je huid een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • geeft de wangen een gezonde kleur
  • heldert op
  • heeft een aangenaam zachte, lichte textuur
  • heeft een lange levensduur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het gezicht met behulp van een breed penseel en strijk helemaal uit.

Kenmerken

Tint
roze
Effect
glowy

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Ideal Luminous Blush