AvonFoot Works Pineapple and Tea Tree Voetspray met VItamine E

Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree Voetspray  met VItamine E
Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree Voetspray  met VItamine E
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AVO08620

De voetenspray Avon Foot Works Pineapple and Tea Tree verwijdert de onaangename geur en andere negatieve effecten van overmatig zweten.

Kenmerken:

  • laat je voeten en schoenen heerlijk geuren
  • onderdrukt de onaangename voetgeur
  • verfrist en geeft een aangenaam gevoel van reinheid
  • geeft een gevoel van comfort

Hoe te gebruiken:
Bespuit de benodigde hoeveelheid preparaat op je voeten en tenen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.