Avon First Date of Turkish Rose Eau de Parfum voor Vrouwen

Avon First Date of Turkish Rose Eau de Parfum voor Vrouwen
Avon First Date of Turkish Rose Eau de Parfum voor Vrouwen
Nieuw
30 ml
14,90

Code: AVO08860 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 21-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-1-2021

Beschrijving van het parfum Avon First Date of Turkish Rose
Samenstelling

Hul jezelf in een geur waarmee je de hele dag een goed humeur hebt. De eau de parfum voor vrouwen Avon First Date of Turkish Rose is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk.

  • bloemige geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
bloemig

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon First Date of Turkish Rose