AvonFar Away The Journey Verfrissende Bodylotion

Avon Far Away The Journey Verfrissende Bodylotion
Avon Far Away The Journey Verfrissende Bodylotion
125 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AVO09004

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Avon Far Away The Journey streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • laat geen vette film achter op de huid
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Hoe te gebruiken:
Breng het preparaat aan op de schone huid en masseer zachtjes in tot volledige absorptie.

Samenstelling

Samenstelling
Jasmijn , Freesia , Muskus
Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen
Geursoort
bloemig

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.