Avon Color Powder Verhelderende Gezichts Parels

Avon Color Powder Verhelderende Gezichts Parels
Avon Color Powder Verhelderende Gezichts Parels
22 gr

Code: AVO0125 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Avon Color Powder
Kenmerken

Het poeder Avon Color Powder fixeert perfect de make-up en geeft je huid een fluwelige uitstraling.

Kenmerken:

  • zorgt voor een frisse look
  • geeft de illusie van een perfecte huid
  • heldert op

Hoe te gebruiken:
Fixeer je make-up met een spons of kwast.

Kenmerken

Effect
glowy
Make-up tint
medium

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Color Powder