AvonCollections Keep it Cosy Eau de Toilette voor Vrouwen

Avon Collections Keep it Cosy Eau de Toilette voor Vrouwen
Avon Collections Keep it Cosy Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
50 ml
9,40

Op voorraad | Code: AVO08939
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

De combinatie van zachtheid en kracht die schuilt in elke vrouw bestaat nu ook in de vorm van een geur. De eau de toilette Avon Collections Keep it Cosy laat de verschillende kanten van je persoonlijkheid zien en vormt een perfecte aanvulling op je unieke charisma.

  • houtachtige geur
  • fruitige geur
  • ideale keuze voor de vrijdenkende vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Zwarte Aalbessen , Perzik , Muskus
Geursoort
fruitig, houtachtig

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.