AvonCollections Caramapple Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Avon Collections Caramapple Eau de Toilette voor Vrouwen
Avon Collections Caramapple Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AVO08690

Beleef hetzelfde heerlijke gevoel als wanneer je ´s ochtends blootsvoets door een met glinsterende dauw bedekte bloemenweide loopt. De eau de toilette voor vrouwen Avon Collections Caramapple met zijn bedwelmende bloemengeur sluit perfect aan op elke romantische ziel.

  • zoete geur
  • fruitige geur
  • bloemige geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.