Avon Clearskin Pore & Shine ControlDiepreinigend masker voor een matte look

Avon Clearskin Pore & Shine Control Diepreinigend masker voor een matte look
Avon Clearskin Pore & Shine Control Diepreinigend masker voor een matte look
75 ml

Code: AVO5158 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Avon Clearskin Pore & Shine Control
Kenmerken

Het huidmasker Avon Clearskin Pore & Shine Control zal je huid verwennen en verzorgen.

Kenmerken:

  • reinigt effectief de poriën
  • verwijdert zwarte puntjes in de huid
  • reinigt de huid in de diepte

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Breng het masker in een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product inwerken gedurende de op de verpakking aangegeven periode. Was het masker vervolgens grondig af met lauw water.

Kenmerken

Huidtype
vet, gemengd
Effect
Verheldering, Matterend

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Clearskin Pore & Shine Control