AvonCare Sun + Kids Kinder Zonnebrandcrème SPF 50

Avon Care Sun + Kids Kinder Zonnebrandcrème  SPF 50
Avon Care Sun + Kids Kinder Zonnebrandcrème  SPF 50
Aanbevolen detailhandelsprijs
5,40

Je bespaart 9%
75 ml
4,90

Op voorraad | Code: AVO08608
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 21-1-2022

Het zonnepreparaat Avon Care Sun + Kids dient als perfecte bescherming voor de kinderhuid tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • biedt UV-bescherming
  • beschermt de huid tegen zonnebrand
  • heeft een waterbestendige textuur

Hoe te gebruiken:
Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat u de huid aan de zon blootstelt. Breng herhaaldelijk aan om de beschermende werking van het product te handhaven, vooral bij transpiratie, bij zwemmen of afdrogen met een handdoek.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
normale huid
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Actieve stoffen
vitamine E

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.