AvonCare Sun + After Sun After Sun Spray met Vitamine C

Avon Care Sun +  After Sun After Sun Spray  met Vitamine C
Avon Care Sun +  After Sun After Sun Spray  met Vitamine C
Aanbevolen detailhandelsprijs
4,90

Je bespaart 40%
150 ml
2,90

Op voorraad | Code: AVO08612
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 21-1-2022

Het middel na het zonnebaden Avon Care Sun + After Sun zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • heeft een verkoelend effect
  • zorgt voor de nodige hydratatie
  • geeft een fris gevoel
  • kalmeert de huid na het zonnebaden

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen
Effect
Hydratatie, Kalmerend

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.