AvonBubble Bath Winter Dreamland Badschuim

Avon Bubble Bath Winter Dreamland Badschuim
Avon Bubble Bath Winter Dreamland Badschuim
1000 ml
5,40

Op voorraad | Code: AVO08999
1
PostNL
vrijdag 28-1-2022
Afhaallocaties
vrijdag 28-1-2022
UPS Air Mail
donderdag 27-1-2022

Het badschuim Avon Bubble Bath Winter Dreamland zorgt voor momenten van welzijn en verdiende ontspanning na een zware dag.

Kenmerken:

  • ruikt aangenaam
  • genereert rijk schuim
  • kalmeert het lichaam en de geest

Hoe te gebruiken:
Voeg toe aan warm water en laat schuimen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Effect
Kalmerend

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.