AvonBubble Bath Raspberry & Cassis Badschuim met Frambozen Geur

Avon Bubble Bath Raspberry & Cassis Badschuim  met Frambozen Geur
Avon Bubble Bath Raspberry & Cassis Badschuim  met Frambozen Geur
1000 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AVO06054

Wat voor dag je ook hebt gehad, een bad met de geur van frambozen en zwarte bessen wordt een welverdiend relaxmoment om je op te verheugen. Het Avon Bubble Bath Raspberry & Cassis badschuim helpt je om volledig te ontspannen. Zink weg in een geurig bad met delicieuze tonen van fruit en verwen jezelf met een luxueuze relaxatie - en waarom niet elke dag?

Eigenschappen:

  • helpt je ontspannen
  • ontspant gespannen spieren
  • dermatologisch getest
  • mild voor de huid
  • met de geur van sappig fruit

Hoe te gebruiken:
Doe 1 of 2 dopjes van het Avon Bubble Bath Raspberry & Cassis badschuim onder de stroom water terwijl je je bad laat vollopen.

Notino tip:
Verwen je lichaam ook na je bad. Probeer eens de bodysoufflé Avon Planet Spa Arctic Lingonberry.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Huidtype
alle huidtypen

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.