AvonAttraction for Her Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Avon Attraction for Her Eau de Parfum voor Vrouwen
Avon Attraction for Her Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
17,25

Je bespaart 31%
50 ml
11,79

Op voorraad | Code: AVO3891
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Laat de wereld je ware ik zien. De eau de parfum voor vrouwen Avon Attraction for Her maakt de sensuele godin in je wakker en zorgt ervoor dat er niemand nog twijfelt over, of kan weerstaan aan, jouw uniekheid.

  • houtachtige geur met bloemige tonen
  • voor de romantische ziel met een duivels kantje
  • ideale geur voor zowel doordeweekse dagen als speciale avonden

Samenstelling van de geur
Bereid je voor op een sappige opening van citrusvruchten en zoete perzik. Deze frisse geur vermengt zich geleidelijk aan met de hartnoten, die bestaan uit bedwelmende roos en het zuivere aroma van jasmijn. De geurcompositie wordt aangevuld door sandelhout, delicieuze chocolade en amber.

Verhaal van de geur
De eau de parfum voor vrouwen Avon Attraction for Her verscheen op de markt in 2017 en is het werk van parfumeur Jerry Caiazzo. Behalve op een originele geur kan je je ook verheugen op de originele flacon die met zijn vorm doet denken aan een spiraal.

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.