AvonAnew Perfect Skin BB Crème SPF 20

Avon Anew Perfect Skin BB Crème SPF 20
Avon Anew Perfect Skin BB Crème SPF 20
30 ml

Code: AVO06489 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Avon Anew Perfect Skin
Kenmerken

De tooncrème Avon Anew Perfect Skin geeft je huid de juiste hoeveelheid hydratatie en bedekt tegelijkertijd de mogelijke onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • biedt bescherming tegen zonstraling
  • bedekt licht puistjes en andere onvolkomenheden van de huid
  • verenigt de kleurtint
  • eenvoudig aan te brengen en uit te smeren

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend aan op de schone gezichtshuid en wrijf goed uit.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Zonbescherming
met SPF
Type getinte hydraterende crème
BB Crème

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Anew Perfect Skin