Avon Anew Clean

Anti-Rimpel Reinigingswater 3in1

Avon Anew Clean Anti-Rimpel Reinigingswater 3in1
Avon Anew Clean Anti-Rimpel Reinigingswater 3in1
200 ml
5,90

Code: AVO5550 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 18-6-2019
Avon Anew Clean
200 ml | 5,90

Product beschrijving Avon Anew Clean

De toner Avon Anew Clean zuivert, harmoniseert en verfrist je huid.

Kenmerken:

  • ontdoet de huid van vuil en vet
  • regenereert de huid
  • beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een cosmetische tampon en behandel de huid met cirkelvormige bewegingen.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
eerste rimpels

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.