Avon Advance Techniques Brush

Vouwbare Haarborstel

Avon Advance Techniques Brush Vouwbare Haarborstel
Avon Advance Techniques Brush Vouwbare Haarborstel
Vouwbare Haarborstel

Code: AVO4386 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestel voor minimaal € 40 en kies een zomers cadeau in het winkelmandje.
Avon Advance Techniques Brush
Vouwbare Haarborstel

Product beschrijving Avon Advance Techniques Brush

De haarborstel Avon Advance Techniques Brush is een onmisbaar instrument voor de dagelijkse behandeling van het kapsel, ook bij een meer complexe styling.

Kenmerken:

  • het compacte formaat is perfect voor onderweg of in de handtas
  • vriendelijk voor haar en huid

Hoe te gebruiken:
Borstel je haar langzaam en voorzichtig om mechanische beschadiging van het haar te voorkomen.

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.