Atelier CologneOolang Wuyi geurkaars

Atelier Cologne Oolang Wuyi geurkaars
Atelier Cologne Oolang Wuyi geurkaars
Gratis verzending
180 gr
55,00

Op voorraad | Code: ATC04431
1
Cadeautje voor jou
Leren hoesje voor een parfum als cadeau bij aankoop van Atelier Cologne boven de € 39. En bij aankoop boven de € 79 ontvang je nog een cosmeticatasje als tweede cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Geurkaars Atelier Cologne Oolang Wuyi geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • citrusgeur
  • ideaal als geschenk
  • het potje kan nadat de kaars is opgebrand nog gebruikt worden als stijlvolle accessoire

Hoe te gebruiken:
Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Samenstelling
Citroen , Muskus , Zwarte Thee
Soorten huisgeur
citrus
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
1
Type Wax
andere
Materiaal
glas

Fris, elegant en helder zoals eau de cologne, maar met de intensiteit en bestendigheid van een parfum. Dat zijn de geuren van het Franse merk Atelier Cologne – het eerste parfumhuis dat pure parfums ontwikkelt geïnspireerd op het legendarische Eau de Cologne. De parfums van Atelier Cologne bevatten etherische oliën in een gemiddelde concentratie van 18% en worden alleen in Frankrijk gemaakt. De geurcompositie herbergt kostbare natuurlijke stoffen die op de meest milieuvriendelijke manier uit duurzame bronnen worden verkregen.

Het merk Atelier Cologne is ontstaan dankzij het Frans-Italiaans paar Christophe Cervasel en Sylvie Ganter. Toen ze elkaar ontmoetten, ontdekten ze al snel dat niet alleen hun onderlinge liefde hen verbindt, maar ook hun gemeenschappelijke passie voor de legendarische Eau de Cologne. Samen droomden ze ervan om ooit een frisse, elegante en draagbare geur te ontwikkelen. In 2009 kwam die droom uit toen ze samen hun eigen parfumhuis Atelier Cologne oprichtten.

Tot de populairste geuren behoren de citrusgeur met sinaasappel Atelier Cologne Orange Sanguine, de geur met sappige mandarijn Atelier Cologne Clémentine California en het oriëntaalse parfum Atelier Cologne Ambre Nue. Liefhebbers van vanille zullen Atelier Cologne Vanille Insensée niet kunnen weerstaan en de citrusgeur Atelier Cologne Cedrat Enivrant is niet alleen op warme zomerdagen heerlijk.