WOW bruiloft make-up in 7 stappen

Trends van het jaar 2018 worden aangevoerd door cosmetica voor bruidjes met de nadruk op natuurlijkheid, een frisse huid en reflecties op de wangen. De kleuren zijn de TOP-tinten paars, roze en metallic, gecombineerd met een nude palette. Het neusje van de zalm bestaat uit je licht samengebonden of vrij golvende haar, met bloemen of kant dat aan een krans doet denken.

trends

Jazeker, dit jaar zullen bruiloften een puur romantisch karakter hebben! De bruiloften die worden gevierd in een bosachtige omgeving, met een boeket veldbloemen, spontaan en zonder stijve tradities, gaven het vorige jaar de trend aan. Maar omdat tederheid hun gemeenschappelijke noemer is, moet ook bruiloftsmake-up dat karakter hebben. Kun je dat zelf? Probeer het maar!

1 De schoonheid van de goed verzorgde huid

Op D-day moet je stralen! Dat weet je huid ook, want die heb je vóór je bruiloft de nodige verzorging gegeven. Een peeling is vanzelfsprekend (Lancôme heeft de geweldige Exfoliance Clarté), een reinigingsmasker voor je huid (probeer FaceMed + met groene klei van Eveline), een hyaluron-serum, micro-massage... Want alleen een goed verzorgde huid zal klaar zijn voor je bruiloftsmake-up.

2 Water, water en nog eens water

Intensiveer je hydratatie van buitenaf (bijv. met Hydraphase van La Roche-Posay), maar drink ook veel. Door het water zal je huid opgespannen worden. Mimische rimpeltjes zullen minder zichtbaar zijn. En als je niet kunt slapen van verwachting, voeg er gel tegen kringen onder je ogen van Collistar aan toe. Je moet wel iets doen vóórdat je je bruiloftsmake-up aanbrengt.

3 Zorg voor een goede basis

Het is belangrijk voor je make-up op je bruiloft dat die de hele dag goed blijft. Kijk daarom eens rond voor een goede basis. The Mattifier van Esteé Lauder fixeert je make-up niet alleen, maar voegt er ook een matterend effect aan toe.

4 Een zijde-achtige make-up

Dan heb je je make-up nodig. Zo een die je tint unificeert en je huid een fluweelachtige uitstraling geeft. Bijvoorbeeld Flawless Satin van Sensai, die de huid verwent met zijde en SPF 20. Je moet de juiste tint beslist uitproberen, maar wacht daarna nog een half uurtje met de aankoop, zodat je zeker weet dat je echt de juiste te pakken hebt.

5 Een stralende huid

Als je een poeder gebruikt, vergeet dan niet verhelderende hulpmiddelen te kiezen die je huid een bronzen tint geven. Een donkerder bronzer vervangt een blush, een vleugje illuminsor onder je ogen of in de binnenste hoeken doet elke blik stralen. Dat is voor de bruiloftmake-up een echte must. Heb je die niet? Voor Bonnie – Lou Manizer van theBalm steek ik mijn hand in het vuur.

svatebni liceni produktx

6 Een bekoorlijke blik

De "Nude" tinten zijn cool, maar ook roze of paars en goud zijn geschikt. Maybelline pallettes, geïnspireerd door Gigi Hadid geven matte en glinsterende tinten. Daarmee is je voor je bruiloft opmaken geen kunst meer. Als je je blik graag wilt laten doordringen, pak dan eens een eyeliner van Lancôme. En tot slot een mascara, eventueel een waterbestendige, zoals die iconische 2000 Calorie van Max Factor. Je kunt nu huilen van geluk😊

svatebni liceni foto

7 En kus als een plaatje

Je hebt een lipstick nodig die verzorgend is, maar vooral lang blijft zitten. Kies de tinten "nude" en framboise als je je subtielere bruiloftsmake-up een speciale glans wilt geven. Gebruik in alle gevallen tenslotte fixeer voor je lipstick – die van Yves Saint Laurent geeft je lippen een prachtig mat oppervlak. En dan zeg je eindelijk ... JA.