Welke geur voor het partyseizoen

Het winterseizoen brengt allerlei indooractiviteiten, vieringen en party‘s met zich mee. En zo wordt het langzamerhand tijd om je feestelijke avondjurk uit de kast te halen en de lichtere geuren in te wisselen voor de meer geheimzinnige en verleidelijke. Wij zijn ervan overtuigd dat je door je zorgvuldig voor te bereiden de klassieke reactie „ik heb niets om aan te trekken“ kunt vermijden en dat je met volle teugen van het seizoen zult genieten. Je zult gemakkelijk een keuze kunnen maken uit onze lijst met geuren met karakter, ideaal voor de feestelijke sfeer en de „Black Tie dress code“.

partyseizoen

Topgeuren bij je kleine zwarte jurkje

Het kleine zwarte jurkje ofwel de „little black dress“ is door Coco Chanel beroemd geworden. Zij maakte er een onmisbaar kledingstukje van en een niet weg te denken onderdeel van het sociale leven van elke stijlvolle vrouw. Of je nu de minimalistische elegante stijl kiest of een prachtige kanten jurk klaar hebt hangen, een mooie en boeiende geur maakt je look helemaal af.

We hebben 7 tips voor geuren voor je, waarmee je je de koningin van de avond zult voelen.

Tip 1: Wees niet bang om decadent te zijn

Laten we een minuutje in bewondering stilstaan bij de stijlvolle flacon van de nieuwste geur voor vrouwen van Marc Jacobs, Decadence. Dit collector‘s item in de vorm van een tasje met een gouden ketting is op zichzelf al voldoende reden om dit eau de parfum te verlangen, maar beslist niet de enige. De fraaie en langdurige geurcompositie zal je de hele avond lang omringen. Hij is zoet en exotisch met een basis van amber, een hart van Bulgaarse roos en een vleugje pruim en saffraan. Ideaal voor de vrouw – verleidster.

Tip 2: Vervul je wens

Voor de vrouw die van onalledaagse belevenissen houdt, zal de geur Chopard Wish de juiste keuze zijn. De draagster van deze magische geurcompositie van acacia, viool en roze kamperfoelie staat een avond vol vervulde wensen te wachten. Eenvoud die iedereen aantrekt en genoegen doet met wie u tijdens de speciale avond danst.

top vune k maly cernym parfemy1

Tip 3: Hul je in diamanten

Marilyn Monroe zong al dat diamanten de beste vriend van een vrouw zijn. De door een zwarte diamant geïnspireerde geur La Nuit Tresor van Lancôme zal je in een sensuele en sprankelende nevel hullen. De luxueuze, geslepen flacon herbergt een basis van overtuigend papyrus, wierook, vanille en patchouli. Maar die neem je pas waar, nadat de zoetere bergamot en peer en een hart van roos, orchidee en exotisch fruit vervluchtigd is. Een geur die als geschapen is om 's avonds gedragen te worden door de rijpe en zelfbewuste vrouw.

Tip 4: Zet in op een sensueel elixer

Yves Saint Laurent presenteert een unieke essentiële cocktail vol zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het heet Manifesto L'Elixiren is werkelijk oogverblindend. Het bevat namelijk kasjmierhout, vanille en bedwelmende ambroxaan, verrijkt met tuberoos, heliotroop, jasmijn en bergamot. Dit parfum is al enkele jaren vooral bij guur winters weer populair en trekt bij velen de aandacht. Als u Manifesto L'Elixir kiest, wees dan voorbereid op aandacht van alle kanten.

Tip 5: Wees op subtiele wijze uitdagend

Geraffineerde vrouwen zullen zeker de geur Agent Provocateur Fatale waarderen van het Londense huis van luxueuze lingerie. Het eau de parfum Fatale is zinnelijk, verleidelijk en zelfbewust, net zoals de lingerie die je voor onder je kleine zwarte jurkje kiest en waarvan alleen jij afweet. De geur wordt gedomineerd door exotische cacao, gardenia en mango met chocolade, patchouli en roze peper. Hij is het meest geschikt voor de vrouw – provocatrice.

top vune k maly cernym parfemy4

Tip 6: Wees schandalig onweerstaanbaar

Vergeet de engelen van Victoria Secrets modeshows. De geur Scandalous Dare is de nieuwste aanwas in deze sensuele parfumfamilie en jij zal je zeker geen engel voelen. Eerder een duivels attractieve koningin. De fraaie flacon, versierd met bloemen, bevat het eenvoudige, maar indrukwekkende aroma van pruim, tuberoos en roze jasmijn. Geschikt voor alle speelse en extraverte vrouwen.

Tip 7: Minder is soms meer

Serge Lutens, het Franse merk van nicheparfums, heeft een majestueuze koningin geschapen onder de avondlijke, hout-fruitig gekruide geuren. Het uniseks eau de parfum Féminité du Bois heeft een minimalistische flacon, maar die bevat een rijke cocktail van gecompliceerd samengestelde geurcomponenten van hoge kwaliteit. Het resultaat is een subtiele, ingetogen en boeiende geur met een ongekende duurzaamheid. In de samenstelling van Féminité du Bois ontbreekt kruidnagel, ylang-ylang, roos, viool, ceder en benzoë niet. Deze elegante zuiverheid zal je persoonlijke handtekening worden.

top vune k maly cernym parfemy5

Wees jezelf, waarheen je ook gaat. En vergeet niet om van elke minuut te genieten!