Wees het middelpunt van de belangstelling op elk Halloweenfeest!

Het is weer Halloween, de tijd van de spannendste, meest spookachtige feestjes. Ga er volop van genieten en ga verder dan jouw dagelijkse make-up. Laat jouw fantasie de vrije loop en zorg ervoor dat jouw Halloween-look past bij jouw fantastische kostuum en de juiste houding. Jouw avond vol mysterie en pret kan beginnen

Halloweenfeest

Extravagantie kent geen grenzen

Eruitzien als een vampier of een skelet... dat is wel wat ouderwets. Het is tijd om er een speciale draai aan te geven. Ben je op zoek naar inspiratie om jezelf om te toveren in een uitdagend, uniek, verleidelijk wezen? Wij weten precies hoe dat moet: welkom op het feest! Wij ontworpen een unieke jaren 20 make-up ‘flapper-stijl’ waarbij subtiele, natuurlijke kleuren overboord worden gegooid en de focus is op intense kleuren in opvallende contrasten, waarbij jouw vrouwelijke kanten en mooie vormen extra worden benadrukt.

Accent op details

Vergeet niet om de hele avond in je rol te blijven. Ook de manier waarop je danst, praat en je gezichtsuitdrukking is belangrijk. Stevig geaccentueerde wenkbrauwen helpen je daarbij. Heb je gezien dat we de echte wenkbrauw onder een laag foundation hebben verborgen en daaroverheen een nieuwe wenkbrauw hebben getekend? Je kunt met een potlood je opvallende wenkbrauwen tekenen en het donkere effect versterken met duurzame gel-eyeliner die je met een penseeltje hebt opgebracht. Bij de "flapper"-stijl horen geaccentueerde wenkbrauwen en een bleke huidskleur. Je kunt een extra accent aanbrengen door een schoonheidsvlekje aan te brengen onder je oog voor nog meer effect.

halloween produkty

Contrast

Gebruik roze blusherblauwgrijze oogschaduw om het mooiste contract te creëren! Hou je vooral niet in als het gaat om het gebruik van oogschaduw en zet het lekker dik aan. Zowel jouw bovenste als onderste ooglid kunnen flink wat donkere oogschaduw gebruiken en door de binnenranden van jouw ogen aan te zetten met een wit oogpotlood, springen jouw ogen er echt uit.

Deze look kan zeker niet zonder extra opvallende lippen. Ook hier is contrast het belangrijkst, plus natuurlijk een glanzende kleur om jouw lippen die uitstraling en allure te geven die je wilt. In dit geval, more is more! Het is uiteindelijk Halloween en donkere lippen zijn dan het helemaal.

De laatste details

Extra lange wimpers en de juiste haarstijl (als het mogelijk is, probeer dan de korte haarstijl uit de twintiger jaren, die de meest uitdagende dames in die tijd droegen) zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet. Neem er een drankje bij die bij die tijd past en meng je in het feest voor de meest onvergetelijke avond. Ben jij er klaar voor om de ster van het Halloweenfeest van dit jaar te worden?