Tips voor kerstcadeaus voor hem

man met cadeau

Heb je het gevoel dat mannen niet enthousiast zijn over cosmetica? Het omgekeerde is waar! Dat je van een echte man z‘n zweet moet ruiken, dat geldt vandaag de dag niet meer. De heren van tegenwoordig letten goed op hun uiterlijk. Kies iets persoonlijks voor ze uit of geef ze iets grappigs en je succes is verzekerd. Laat je inspireren door onze tips voor de beste kerstcadeaus voor hem.

Een geschenk voor je vriend of je man

Een geschenk voor je partner, dat moet je op een slimme wijze aanpakken. Het hoeft namelijk niet alleen voor hem te zijn, maar voor jullie beiden. Zoek bijvoorbeeld eens naar geurige massageolies of sensuele badproducten. Meteen na Kerstavond kun je de feestelijke atmosfeer nog fijner maken met plezierige momenten voor twee.

Heb je thuis een bebaarde partner rondlopen, kies dan een baardverzorgingsproduct. Elke man die trots is op zijn prachtige baard maak je blij met een kwaliteitswas, met balsems, oliën, zepen, trimmers en borstels voor snor en baard. En wat zeg je van een hele set met baardverzorgingsproducten in een luxe stijlvolle uitvoering?

verzorging set

Een parfum is ook een perfect cadeau voor hem. En dan niet zomaar een! Kijk eens bij de nicheparfums en kies een unieke persoonlijke geur die hij zelf nooit zou aanschaffen!

parfum set

Een kerstcadeau voor papa

Vrijwel iedereen worstelt met een geschikt cadeau voor papa. Elk jaar iets nieuws en origineels verzinnen is erg lastig. Probeer bijvoorbeeld eens een speciaal elektrisch scheermes met allerlei geavanceerde functies en een interessant design! Apparaten met het motief Star Wars zijn een hit die iedere echte fan op prijs zal stellen. Je kunt bij het apparaat ook een mooie geschenkset met aftershave doen en dan heb je een prachtige set.

scheren

Ook een parfum gift set in een luxe verpakking is een geweldig idee. Een parfum en daarbij bijvoorbeeld een douchegel, een balsem of deodorant versterkt papa‘s genoegen in zijn favoriete geur. Hij is vast al jaren verknocht aan bewezen kwaliteit, zoals Davidoff Cool Water Man met de verfrissende geur van water!

Een kerstgeschenk voor opa

Eau de cologne onder de kerstboom voor opa, dat is een echte klassieker. Daarmee heb je altijd succes. Maar je kunt ook eens iets anders proberen. De laatste tijd is nat scheren populair en je opa herinnert zich vast en zeker de tijd, toen iedereen een borstel en een scheermes gebruikte. Breng hem zijn jeugd in herinnering. Bijvoorbeeld met de set HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming

scheren

Als je een fan bent van praktische kerstcadeaus, kies dan een neusharenschaartje voor opa! Ook een setje voetverzorgingsproducten met een elektrische voetzolenvijl is bijzonder praktisch. En je kunt er een kleinigheid bij doen. Wat denk je van een deodorant of een shampoo?

Een kerstcadeautje voor je broer

Je maakt je broertje blij met een cosmeticaproduct of een parfum. Denk er eens over na. Zou hij iets hebben aan hairstyling, huidverzorging of een parfum van zijn favoriete automerk? Een perfect cadeau voor je broer is een elektrische tandenborstel of een goed tandverzorgingsproduct. Kijk bijvoorbeeld eens naar de set Swissdent Pure Promo Kit met een borstel, een pasta en met mondwater.

Een cadeau voor een vriend of collega

Geef eens kerstcadeaus met humor! Een goede vriend laat je lachen met een geschenkset met badproducten en een eend. En als je eigenlijk een wat klassieker kerstcadeau voor een collega zoekt, probeer dan eens een parfum voor hem, een parfum gift set en voor de echte liefhebbers van geuren een set met miniatuur parfums!

eendje set

Vergeet evenmin de haarverzorgingsproducten. Een mooie set met een shampoo, een conditioner of een styling gel is altijd goed.

Wees er zeker van dat cosmetica en parfums fantastische kerstcadeaus voor mannen kunnen zijn!