KERST TIP: Parfum onder de kerstboom? Dat kan!

kerstboom

Ben je op zoek naar een cadeau dat altijd gewaardeerd wordt? Met een parfum sla je de plank nooit mis, vooral bij de vrouwen. De juiste geur kan onze schoonheid perfect benadrukken, ons zelfvertrouwen verhogen en de stemming verbeteren. En ook bij de man kan een parfum voor de juiste dosis magische sexappeal zorgen!

PARFUMS VOOR VROUWEN

Elke dag vrolijk

De nieuwe Escada Celebrate Life viert het leven en de kunst van het genieten van kleine dingen. Het is een ideale geur voor optimisten en degenen die meer energie nodig hebben, omdat deze eau de parfum je letterlijk een boost geeft. Hij is zoet, fruitig-bloemig, sappig en geschikt voor elke dag!

Geïnspireerd door het bruisende Londen...

…zo kun je Burberry Her het beste omschrijven! Perfect voor een moderne, temperamentvolle vrouw die weet wat haar grootste wapen is. In de topnoten ruik je verse frambozen, zwarte bessen en bramen. In het hart bloeien viooltjes met jasmijn en in de basisnoten vind je vanille, muskus en houtachtige geuren. Een fantastische combinatie voor het dagelijks gebruik.

Schandalige onthulling

Scandal by Night van Jean Paul Gaultier is mysterieus als een nachtavontuur. Provocerend en toch elegant als een echte Femme Fatale. Geschikt voor speciale gelegenheden waarvoor deze geur gemaakt is. Oosters, bloemachtig, houtachtig… Met tuberose, honing, sandelhout, tonkabonen. En het flesje? Een schandalig ontwerp!

Met gevoel voor stijl

Chloé Chloé is zeker niet nieuw. Deze parfum hoort al 10 jaar lang tot de TOP van de parfums voor vrouwen! Het ‘geplooide‘ flesje met een strikje suggereert al wat voor geur je kunt verwachten. Een geur met stijl, elegantie en tederheid. De geur opent met pioenroos, lychee en fresia. Vervolgens ruik je lelietje-van-dalen, rozen en magnolia. De basisnoten vormen de potloodceder, sandelhout en amber. Een perfectie compositie voor dag en nacht.

Yves_saint_laurent_ Burberry_Chloe

PARFUMS VOOR MANNEN

Generatie Y

Yves Saint Laurent Y is ontworpen speciaal voor de zogenaamde Y-generatie, de millennials. Ze willen geen saai leven en zeker ook geen saaie geur. Bergamot met gember en verfrissende aldehyden zijn pittig. Daarna is er de tedere geranium, viooltjes of romantische salie. Alles wordt gebouwd op de houtachtige basisnoten van cederhout, spar, wierook, muskus en amber.

Voor de echte mannen

Hij is sterk, kan echt alles aan en staat achter zijn woord. Hij is niet bang om uit de gewoonte te breken en met obstakels het gevecht aan te gaan. Maar met een vrouw is hij anders: beschermend, betrouwbaar, gewoon een echte man. Heb jij deze man in je omgeving? Koop voor hem de Acqua di Gio van Armani. Een luchtige geur die al sinds 1996 tussen de meest populaire parfums voor mannen hoort!

Casual luxe

De nieuwe parfum van Burberry Mr. Burberry Indigo is ideaal voor alle mannelijke liefhebbers van luxe, de drukte van de stad en rust van de verre beschaving waar ze ongestoord even kunnen bijtanken. De rust is het symbool van deze geur. De rozemarijn, citroen, grapefruit en bergamot komen goed tot hun recht. Ze worden tot rust gebracht met watertonen, munt, salie en thee met viooltjes. In de basisnoten vind je amber, eikenmos en Iso E Super. Ja, deze eau de toilette is heerlijk – ook als een kerstcadeau!

P.S.: Wil je dat je cadeau echt speciaal is? Maak het dan extra persoonlijk en gebruik onze graveer-service. Op het flesje kun je een lief berichtje of een jubileumdatum laten zetten...