De School of Beauty presenteert: Oudejaarsavond look volgens Terry

beauty

Kerstmis is achter de rug en wij hopen dat je die in alle rust hebt doorgebracht en dat je onder de kerstboom vele mooie en geurige cadeaus hebt gevonden. En nu is de tijd daar om je klaar te maken voor de laatste party in 2017 - oudejaarsavond. Hoe je dat ook gaat vieren, de raadgevingen van Terry voor oudejaarsavond zullen zeker van pas komen. Dus ga ervoor!

1. Gebruik van het palet Nude van theBalm een beige matte schaduw en breng die in de plooi aan boven de ogen als accentuering. Zo benadruk je je ogen en maak je ze groter.

new years eve look top step1

2. Neem dan een matte teint en breng die aan op het beweeglijke ooglid en onder de wenkbrauw. Daarmee accentueer je je ogen nog meer.

new years eve look top step2

3. Met behulp van een vloeibare eyeliner van Artdeco maak je een opvallend kattig lijntje, zodat je ogen een sensuele look krijgen.

new years eve look top step3

4. Breng dan over de lijn glitters aan, ook van Artdeco. De eyeliner heeft een penseel, dus je kunt de glitters ook probleemloos op je wimpers aanbrengen. Vanwege de oudejaarsstemming is glitter zelfs noodzakelijk, dus wees er niet bang voor. ;)

new years eve look top step4

5. Tot slot accentueer je je wimpers met mascara die ze in het zonnetje zet. Ik gebruikte de mascara 2000 Calories van Max Factor. Breng daarna op je wangen een blusher aan die niet zo opvalt, maar die je huid een licht natuurlijke teint geeft. Lasting Finish van Rimmel in de tint Madeira is er ideaal voor.

new years eve look top step5

6. Omdat je ogen bij deze look niet zo duidelijk zijn opgemaakt, kun je voor je lippen een accentuerende lipstick gebruiken zoals die van theBalm in de tint Loyal. Breng over het gehele oppervalk onder de glitter gel van Pierre René aan, zodat de glitter goed houdt.

new years eve look top step6

7. En tenslotte breng je glitter van Artdeco aan, zodat je de koningin van het feest wordt!

new years eve look top step7

8. Vergeet niet om je creatie te fixeren met een goede fixing spray, zoals Infallible van L'Oréal Paris. Ook je nagels kun je meet feestelijke lak „aankleden“, en dan bijvoorbeeld in de stijlvolle tint Diva van Artdeco. Geniet van de avond! Notino met Terry Makeup Tutorials wenst je het beste voor 2018!

new years eve final look