De school der schoonheid presenteert – de trend van de gestippelde eyeliners

Ontdek de godin van de stijl in jezelf met deze nieuwe make-up trend. Dit jaar zijn lijnen niet in de mode. Tijdens modeshows van mode-goeroes als Valentino, Fendi en Gucci kon je de trend van de "dot eyeliner" op de catwalks zien. De trend koppelt een "tribal style" met een dramatische opmaak van de ogen, wat uitstekend van pas komt in deze koude maanden.

En hoe verkrijg je dit bijzondere effect? Wees creatief! Er zijn geen beperkingen of regels. Wees gewoon jezelf.

make-up

Begin met een basis die je tint effent. We hebben een voorkeur voor de ophelderende primer van Lumi Magique van L‘Oréal Paris voor onder de make-up. Denk er ook aan dat je je wenkbrauwen en wimpers gereed maakt met Mascara Clear Lash van Artdeco voor een betere fixatie.

a

De basis van je oogschaduw moet neutraal of matgoud zijn. In dit geval geldt dat eenvoud het kenmerk van het ware is. Het palet met oogschaduw van Artdeco Most Wanted palette geeft je alle tinten die dit jaar populair zijn. Begin met de lichtste in de binnenste hoek van je ooglid en werk langzaam naar buiten tot aan de donkerste tint in de buitenhoek. Zo verdiep je optisch je blik. Deze stijl van opmaken is bijzonder geschikt om te laten harmoniëren met mascara en lippenstift, zodat je niet al te zeer de aandacht trekt en zodat je ogen hun welverdiende roem niet mislopen 😊. De lipstick Iconic Matte Nude van Makeup Revolution garandeert een langdurige dekking.

a

Voilà! En nu we een natuurlijk ogende basis hebben, kunnen we creatief worden en punten en een punt of twee (of zelfs drie 😊) aanbrengen. Probeer de eyeliner L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster voor het beste resultaat. Je bepaalt helemaal zelf waar je die punten hebben wilt. Breng om te beginnen eens een punt in het midden van je onderste en je bovenste ooglid aan.

a

Gebruik tot slot de juiste mascara die je wimper doet onderscheiden en ze verstevigt. Onderscheiden en benadrukte wimpers vormen een trend van dit seizoen. Laat je wimpers schitteren! Onze tip is de mascara Volume Glamour van Bourjois om het volume en de dichtheid van je wimpers te benadrukken.

yogagirl dotmakeup

Zo. Klaar! En nu kun je schitteren. Maar vergeet een fixing spray niet, zoals die van Artdeco, om je kunstwerk niet te laten verwateren en zodat die twee stippen er geen tien worden 😊.

Laat ons via Facebook genieten van je creaties. We kijken naar je uit.