De heerlijkste herfstgeuren die je moet proberen

big autumn with deep

De herfst is het ideale seizoen om parfums uit te testen. Schuif de lichte tonen terzijde als het kouder wordt. Je kunt nu met de provocatievere tonen gaan experimenteren. Die komen nu immers veel beter uit. Laat de eau de toilette staan en pak eens een eau-de-parfum of een parfum.

Maar welke kies je? De keuze is immers enorm! Het antwoord is kort: Maak gewoon een keuze uit de heerlijkste herfstgeuren die door onze vakmensen zijn geselecteerd. Deze selectie omvat klassieke parfums én geuren die net op de markt zijn gebracht. Je vindt er vast je allernieuwste parfumliefde of een mooi kerstcadeautje voor iemand die graag mag.

DKNY Golden Delicious

Deze versie van de beroemde appelgeur van DKNY doet denken aan de herfstdagen: de zon staat laag boven de horizon en beschijnt de wereld met een gouden licht. De inhoud heeft een verwarmende tint en combineert het traditionele appelaroma met de geur van sandelhout en pruimen. Bloesemcomponenten als de roos, het lelietje-van-dalen en de orchidee geven de geur een zekere subtiliteit.

Chloé Eau de Parfum

De populaire Chloé is geschikt voor elk seizoen, maar straalt het meest in de herfst. De frisse en sensuele noten van roos, pioen en lychee, gecombineerd met witte fresia en meiklokje op een basis van amber geven het geheel pure elegantie. Geen wonder dat Chloé tot de top van de parfums behoort.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

Net als de populaire Black Opium is ook Nuit Blanche een goddelijke combinatie van vanille en koffie. Dat maakt de geur tot een juweel onder de parfums. In tegenstelling tot zijn voorganger is de geur iets minder fruitig en geeft hij meer ruimte aan de zoetere tonen van rijst en melk. Het resultaat is een bedwelmend, maar licht dessert in een flacon.

CK Deep Euphoria

Euphoria van Calvin Klein bestaat nu twaalf jaar en is een moderne legende. Deze versie is gebaseerd op hetzelfde principe met bloemengeuren op een basis van hout. CK Deep Euphoria combineert de roos met de kruidige geur van patchouli en peper en wordt verzacht door pioen en jasmijn.

CK Obsessed for Women

Obsession van Calvin Klein behoort al tientallen jaren tot de populairste parfums ter wereld. Obsessed, ook van Calvin Klein, sluit aan op deze roem, maar is anders: de nadruk ligt op de kruidigheid van lavendel en salie en de geur heeft een sportieve lichtvoetigheid. Deze versie voor vrouwen is ideaal voor iedereen die niet zo gesteld is op sterke en dominante geuren.