De beste cadeautjes voor kinderen

kerstcadeau

Elke ouder kent de jaarlijkse problemen bij de keuze van het perfecte kerstcadeau voor de kinderen. De ouders moeten vaak kiezen tussen datgene, wat hun kinderen willen en datgene, wat ze nodig hebben en waarbij niet al te diep in de buidel getast moet worden. Gelukkig hebben we bij Notino een selectie gemaakt van nuttige presenties voor onze kleinsten, zodat ze een sprookjesachtige kerst zullen beleven.

Kerstcadeaus voor jongens en meiden

Houdt je dochtertje van de prinsessen van Frozen en je zoontje van Cars van Disney? Of is het andersom? Bij ons vindt je alles wat je nodig hebt, ook hygiëne-artikelen die getooid zijn met figuurtjes uit hun favoriete tekenfilms. Dus krijgen ze met de kerst niet alleen iets nuttigs, maar ook iets aantrekkelijks voor de groeiende behoefte van ieder kind. Zo leren kinderen zichzelf te verzorgen en dat zullen ze met plezier doen! Je haar kammen wordt een favoriete activiteit met de magische bloemenhaarborstel Magic Flowerpot van Tangle Teezer. Daarmee borstel je je haar zonder trekken zonder de gevoelig hoofdhuid van kinderen te irriteren. Tandenpoetsen doet soms doet denken aan het spelletje "wie is de sterkste". Geef je kind de elektrische tandenborstel Stages Power Frozen en je hoeft nooit meer tweemaal per dag dezelfde strijd aan te binden. Bovendien krijg je bij de borstel ook een etui voor schrijfbenodigdheden als cadeautje. Frozen vind je ook in de collectie met zes balsems voor kinderen van Lip Smacker. Je kind kan er een bij zich houden of aan zijn vriendjes geven als een klein cadeautje op een schoolfeestje.

Douchen wordt leuk met de douchegel Air Val Minions Shower Gel 3D. Je put inspiratie uit de ruime keus aan geschenksets voor kinderen van het merk EP line, zoals bijvoorbeeld Spiderman geschenkset of Cars en nog veel meer. Als je schat niet naar buiten kan zonder haar favoriete Barbie, dan bespaart de eau de toilette Barbie Eau de Toilette voor kinderen je een gevecht met haar koppigheid.

Kerstcadeaus voor tieners

Hoewel je vast denkt dat een humeurige tiener verwennen een hele opgave is, kun je toch niets verkeerd doen met iets wat populair en trendy is. Probeer bijvoorbeeld eens een setje miniatuur parfums van Victoria Secret, of de hygiëneproducten met figuren uit de strips van Marvel! Jonge heren die nu al indruk willen maken, schenken we de parfum gift set Jacadi Jeune Homme. Deze heerlijke geur voor kinderen is verpakt en omvat ook nog een stijlvol horloge. En wat te beginnen een jongedame die net als mama wil geuren? Voor haar hebben we de Disney Hello Kitty-geur voor kinderen in een set met lunchbox. Je wordt gegarandeerd innig omhelsd! En als je daar dan nog een Hello Kitty douchegel van Avon bij doet, kun je er zeker van zijn dat haar ogen nog meer gaan stralen.

Volgens de statistieken hebben slechts 7 van de 10 volwassenen in de kindertijd gezonde tandverzorgingsgewoontes verworven met alle gevolgen van dien. Het beste geschenk dat je je kind kunt geven, is om het te leren hoe je op de goede manier je tanden moet poetsen met de sonische tandenborstel Philips Sonicare voor kinderen met een Bluetooth-functie. Deze moderne borstel werkt samen met een speciaal ontworpen educatieve applicaties die op speelse wijze de juiste techniek van het schoonmaken bijbrengt en de aandacht van het woelige kind vasthoudt.

Geschenksets voor kinderen

Populair zijn alcoholvrije parfums. Daar zijn vooral kindertjes blij mee die graag hun ouders imiteren. Het merk EP Line biedt iedereen iets als je rekening houdt met welke speelfilm thuis bekeken wordt. Kijk eens naar ons geurenaanbod voor kinderen en andere kleinigheden die in de schoen bij de schoorsteen passen. De populairste geschenksets voor kinderen zijn de geschenksets EPLine Frozen die de keus bieden tussen combinaties van eau de toilette en douchegel of een tasje, een lippenbalsem, lipgloss en een zakspiegeltje. Kleine liefhebbertjes van de Smurfen zullen vast blij zijn met een setje eau de toilette met de douchegel The Smurfs Blue Style Brainy. Niet in de laatste plaats moeten we de set met een shampoo en een douchegel voor de fans van de Marvel-figuurtjes vermelden, van Amiranda Avengers.

Zo, en nu je opgelucht ademhalen en je klaarmaken voor de jacht op kerstcadeautjes, waar je kinderen werkelijk plezier van zullen hebben. Het enige waar je nog op moet letten is dat het kerstdiner niet aanbrandt. Maar we zijn ervan overtuigd dat je alles onder controle hebt!