Artdeco Perfect Mat Lipstick

Matte Hydraterende Lippenstift

Artdeco Perfect Mat Lipstick Matte Hydraterende Lippenstift
Artdeco Perfect Mat Lipstick Matte Hydraterende Lippenstift
Tint 134.173 Skipper's Love 4 gr
14,50

Code: ART3058 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop een Artdeco product en ontvang een puntenslijper als cadeau.
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
Artdeco Perfect Mat Lipstick
Tint 134.173 Skipper's Love 4 gr | 14,50

Product beschrijving Artdeco Perfect Mat Lipstick

De lipstick Artdeco Perfect Mat Lipstick zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • mat effect
  • lange houdbaarheid
  • intense pigmentatie

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.