Artdeco Take Me to L.A.

Glans Effect Top Coat Gel

Artdeco Take Me to L.A. Glans Effect Top Coat Gel
Artdeco Take Me to L.A. Glans Effect Top Coat Gel
No. 11800 6 ml

Code: ART3417 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Take Me to L.A.

De nagellak Artdeco Take Me to L.A. zorgt binnen enkele ogenblikken voor mooie en verzorgde nagels.

Kenmerken:

  • geeft het effect van een gelmanicure
  • verhoogt de weerstand van de verf tegen afschuring en afschilfering
  • heeft een lange levensduur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op perfect schone nagels waarvan de lak werd verwijderd. Laat drogen en breng dan een kleurlak aan.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.