Artdeco Soft Lip Liner Waterproof

Waterproef Lipliner

Artdeco Soft Lip Liner Waterproof Waterproef Lipliner
Tint 172.80 Precious Plum 1,2 gr
7,90

Code: ART1477 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Artdeco Soft Lip Liner Waterproof
Tint 172.80 Precious Plum 1,2 gr | 7,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Soft Lip Liner Waterproof

Het lippotlood Artdeco Soft Lip Liner Waterproof voorkomt het ongewenste uitlopen van de lippenstift en maakt het mogelijk om een perfecte vorm van je lippen te creëren.

Kenmerken:

  • heeft een lange levensduur
  • voorkomt het uitlopen van de lippenstift buiten de lippen
  • aangename crèmeachtige textuur
  • hecht uitstekend sterk aan op de huid

Hoe te gebruiken:
Markeer de omtrekt van je lippen met het potlood en breng vervolgens de lipstick of lipgloss aan.

Kenmerken

Kleur
Rood
Waterproof
waterproof

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.