Artdeco Spitzer Duo

Dubbele Cosmetica Puntenslijper

Artdeco Spitzer Duo Dubbele Cosmetica Puntenslijper
Artdeco Spitzer Duo Dubbele Cosmetica Puntenslijper
Artdeco Spitzer Duo Dubbele Cosmetica Puntenslijper
Dubbele Cosmetica Puntenslijper
7,90

Code: ART2252 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Spitzer Duo
Dubbele Cosmetica Puntenslijper | 7,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Spitzer Duo

De puntenslijper Artdeco Spitzer Duo verandert onmiddellijk een botte punt van het potlood in een scherpe tip, waardoor je make-up precies en perfect zal zijn.

Kenmerken:

  • twee gaten - voor klassieke en dikke potloden
  • slijpt eenvoudig en snel de punt van een houten potlood

Hoe te gebruiken:
De puntenslijper is alleen bedoeld voor de bewerking van cosmetische hulpmiddelen. Plaats het potlood in de opening van de puntenslijper en draai het zacht in één richting totdat het potlood voldoende scherp is. Na het verwijderen van het potlood strooi je uit de puntenslijper het overtollige afval.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.