Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Cosmetische Puntenslijper

Artdeco Sharpener for Wooden Pencils Cosmetische Puntenslijper
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils Cosmetische Puntenslijper
For Wooden Pencils
3,90

Code: ART2254 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils
For Wooden Pencils | 3,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

De puntenslijper Artdeco Sharpener for Wooden Pencils verandert onmiddellijk een botte punt van het potlood in een scherpe tip, waardoor je make-up precies en perfect zal zijn.

Kenmerken:

  • beperkt het breken van het cosmetische potlood
  • heeft een zeer scherp lemmet

Hoe te gebruiken:
Plaats het potlood in de opening van de puntenslijper en draai het zacht in één richting totdat het potlood voldoende scherp is. Na het verwijderen van het potlood strooi je uit de puntenslijper het overtollige afval. De puntenslijper is alleen bedoeld voor de bewerking van cosmetische hulpmiddelen.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.