Artdeco Perfect Color LipstickVoedende Lippenstift

Artdeco Perfect Color Lipstick Voedende Lippenstift
Artdeco Perfect Color Lipstick Voedende Lippenstift
Tint 926 Dark Raspberry 4 gr

Code: ART04194 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Artdeco Perfect Color Lipstick
Kenmerken

De lipstick Artdeco Perfect Color Lipstick zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • hydrateert en verzorgt de lippen
  • intense pigmentatie
  • eenvoudig aan te brengen
  • crèmeachtige textuur

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Kenmerken

Tint
wijn
Effect
satin

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Review Artdeco Perfect Color Lipstick