Artdeco Paradise Island

Waterproef Oogschaduw in Stick

Artdeco Paradise Island Waterproef Oogschaduw in Stick
Artdeco Paradise Island Waterproef Oogschaduw in Stick
Artdeco Paradise Island Waterproef Oogschaduw in Stick
Uitverkoop
Tint 267.68 Palm Tree 1,4 gr
9,67

Code: ART3476 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 22-1-2019
Artdeco Paradise Island
Tint 267.68 Palm Tree 1,4 gr | 9,67

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Paradise Island

Met de oogschaduw Artdeco Paradise Island kun je je oogleden naar eigen wens van schaduw voorzien en elke make-up een nieuwe dimensie geven.

Kenmerken:

  • eenvoudig aan te brengen
  • de pigmentatie is intens
  • hebben een lange levensduur
  • ze vloeien niet samen in de plooien van het ooglid

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.