Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette

Oogschaduw Palette

Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette Oogschaduw Palette
Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette Oogschaduw Palette
Uitverkoop
Tint 59016.9 Smokey Meets Metallic 14,4 gr
19,48

Code: ART3309 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette
Tint 59016.9 Smokey Meets Metallic 14,4 gr | 19,48

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette

Het palet voor de ogenmake-up Artdeco Most Wanted Eyeshadow Palette opent je de mogelijkheden om fantastische variaties op oogmake-up te creëren.

Kenmerken:

  • maakt een zeer gevarieerde make-up mogelijk
  • glinsterend en mat effect
  • goed combineerbare kleuren
  • voor make-up voor overdag en 's avonds

Ingrediënten:

  • applicator

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de oogleden met de bijgevoegde applicator of met je vingertoppen.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.