Artdeco Super File

Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Artdeco Super File
Super File
3,90

Code: ART2243 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 19-2-2019
Artdeco Super File
Super File | 3,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Super File

De vijl Artdeco Super File geeft je nagels een perfecte vorm. Ze zullen altijd prachtig opgemaakt zijn, zonder enige onregelmatigheden.

Kenmerken:

  • u kunt natuurlijke en kunstmatige nagels gebruiken
  • het fijne schuuroppervlak beschadigt niet de beschermende laag van natuurlijke nagels niet
  • voorkomt het rafelen en breken van nagels

Hoe te gebruiken:
Plaats op de nagel en vijl met fijne bewegingen in één richting.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.