Artdeco Nail Care Sticks

Stick voor Nagelriemen Verwijdering

Artdeco Nail Care Sticks Stick voor Nagelriemen Verwijdering
Artdeco Nail Care Sticks Stick voor Nagelriemen Verwijdering
Artdeco Nail Care Sticks Stick voor Nagelriemen Verwijdering
4,5 ml
10,90

Code: ART2307 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Artdeco Nail Care Sticks
4,5 ml | 10,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Nail Care Sticks

Het preparaat Artdeco Nail Care Sticks geeft je nagels professionele zorg.

Kenmerken:

  • verwijdert de droge, ruwe en grove huid rond de nagels
  • voedt de nagels en de nagelriem

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid product aan op het nagelbed en de huid rond de nagel. Masseer zachtjes in. Gebruik regelmatig.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.