Artdeco Mystical Forest

Nagellak

Artdeco Mystical Forest Nagellak
Artdeco Mystical Forest Nagellak
Artdeco Mystical Forest Nagellak
Tint 111.700 Couture Mystical 10 ml
11,50

Code: ART2988 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 24-1-2019
Artdeco Mystical Forest
Tint 111.700 Couture Mystical 10 ml | 11,50

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Mystical Forest

De nagellak Artdeco Mystical Forest Mystical Forest zorgt binnen enkele ogenblikken voor mooie en verzorgde nagels.

Kenmerken:

  • heeft een lange levensduur
  • wordt gemakkelijk aangebracht
  • houdt je nagels gezond en mooi
  • versterkt en verstevigt de nagels

Hoe te gebruiken:
Breng de lak met een kwastje aan op ontvette nagels waarvan de lak werd verwijderd. Breng voor een beter resultaat 2 lagen aan. Breng de lak aan als laatste stap bij de manicure.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.