Artdeco Mineral Lip StylerMineralen Lipliner

Artdeco Mineral Lip Styler Mineralen  Lipliner
Artdeco Mineral Lip Styler Mineralen  Lipliner
Tint 336.18 mineral english rose 0,4 gr

Code: ART03816 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Artdeco Mineral Lip Styler
Kenmerken

Het lippotlood Artdeco Mineral Lip Styler voorkomt het ongewenste uitlopen van de lippenstift en maakt het mogelijk om een perfecte vorm van je lippen te creëren.

Kenmerken:

  • omlijst perfect en benadrukt de lippen
  • geeft je lippen een sensueel volume

Hoe te gebruiken:
Markeer de omtrekt van je lippen met het potlood en breng vervolgens de lipstick of lipgloss aan.

Kenmerken

Actieve stoffen
hyaluronzuur
Kleur
Rood

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Review Artdeco Mineral Lip Styler