Artdeco Make Up Sponges

Make-up Sponsje 8st.

Artdeco Make Up Sponges Make-up Sponsje  8st.
Artdeco Make Up Sponges Make-up Sponsje  8st.
Artdeco Make Up Sponges Make-up Sponsje  8st.
8 st
5,90

Code: ART1648 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Make Up Sponges
8 st | 5,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Make Up Sponges

De make-upspons Artdeco Make Up Sponges zorgt voor een foutloze toepassing van je make-up voor een professioneel ogende make-up.

Kenmerken:

  • brengt op precieze wijze de crèmeachtige of vloeibare make-up aan
  • zorgt voor een comfortabele toepassing ook in de gezichtsplooien

Hoe te gebruiken:
Breng make-up, basis of concealer op een spons aan en wrijf het zachtjes uit over je gezicht.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.