Artdeco Make-up Remover

Oog Make-up Remover

Artdeco Make-up Remover Oog Make-up Remover
Artdeco Make-up Remover Oog Make-up Remover
Artdeco Make-up Remover Oog Make-up Remover
125 ml
12,90

Code: ART1547 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
maandag 29-10-2018
Artdeco Make-up Remover
125 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Make-up Remover

Het afschminkpreparaat Artdeco Make-up Remover zorgt voor een perfecte en zachte verwijdering van de make-up, zelfs rond de ogen.

Kenmerken:

  • schminkt grondig alle types oogmake-up af
  • hydrateert en verzacht de huid
  • laat geen vette film achter op de huid

Hoe te gebruiken:
Verwijder voorzichtig en zonder wrijven de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.