Artdeco Let's Talk About Brows

Poeder Oogschaduw voor Wenkbrauwen

Artdeco Let's Talk About Brows Poeder Oogschaduw  voor Wenkbrauwen
Artdeco Let's Talk About Brows Poeder Oogschaduw  voor Wenkbrauwen
Artdeco Let's Talk About Brows Poeder Oogschaduw  voor Wenkbrauwen
Tint 282.8 Coffee 0,8 gr
4,20

Code: ART3502 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 22-2-2019
Artdeco Let's Talk About Brows
Tint 282.8 Coffee 0,8 gr | 4,20

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Let's Talk About Brows

Het wenkbrauwpenseel Artdeco Let's Talk About Brows Let's Talk About Brows helpt je een perfect gevormde en volle wenkbrauw te creëren.

Kenmerken:

  • poederachtige textuur
  • benadrukt de wenkbrauwen en onderstreept hun natuurlijke schoonheid
  • creëert een natuurlijk effect

Hoe te gebruiken:
Teken met korte lijnen en vul de wenkbrauwen aan in de gewenste vorm.

Kenmerken

Waterproof
nee

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.