Artdeco Hypnotic Blossom

Verzorgende Mascara

Artdeco Hypnotic Blossom Verzorgende Mascara
Artdeco Hypnotic Blossom Verzorgende Mascara
Artdeco Hypnotic Blossom Verzorgende Mascara
Tint 20003 10 ml
10,90

Code: ART3342 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
morgen al dinsdag 17-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Hypnotic Blossom

De mascara Artdeco Hypnotic Blossom geeft je wimpers een maximale lengte en een onwerkelijk volume.

Kenmerken:

  • heeft een langdurig effect
  • vergroot de lengte van je wimpers
  • verleent de wimpers een prachtige welving
  • verzorgt en versterkt de wimpers
  • scheidt elke wimper afzonderlijk

Hoe te gebruiken:
Breng de mascara aan met fijne streken op de wimpers vanaf de wortels tot de uiteinden. Maak voor een groter effect meerdere lagen.

Kenmerken

Kleur
Zwart
Mascara variant
overige
Waterproof
nee

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Beoordeling Artdeco Hypnotic Blossom

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu