Artdeco Hypnotic Blossom

Blush

Artdeco Hypnotic Blossom Blush
Artdeco Hypnotic Blossom Blush
Artdeco Hypnotic Blossom Blush
Tint 330.06A Apricot Azalea Blush 5 gr
10,50

Code: ART3355 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Artdeco Hypnotic Blossom
Tint 330.06A Apricot Azalea Blush 5 gr | 10,50

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Hypnotic Blossom

De rouge Artdeco Hypnotic Blossom geeft je huid een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • makkelijk te gebruiken
  • heeft een lange levensduur
  • heeft een glanzend effect

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het gezicht met behulp van een breed penseel en strijk helemaal uit.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.