Artdeco Full Precision Lipstick

halfmatte lipstick

Artdeco Full Precision Lipstick halfmatte lipstick
Artdeco Full Precision Lipstick halfmatte lipstick
Artdeco Full Precision Lipstick halfmatte lipstick
Tint 70 Shy Coral 1 gr
9,90

Code: ART03692 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Artdeco Full Precision Lipstick
Tint 70 Shy Coral 1 gr | 9,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Full Precision Lipstick

De lipstick Artdeco Full Precision Lipstick zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • lange houdbaarheid
  • intense pigmentatie
  • eenvoudig aan te brengen
  • mat effect

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.