Artdeco Fixing PowderTransparante Poeder met Applicator

Artdeco Fixing Powder Transparante Poeder  met Applicator
Artdeco Fixing Powder Transparante Poeder  met Applicator
10 gr

Code: ART2262 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Koop voor meer dan 50 EUR en kies in je winkelmandje een perfect geschenk.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Product beschrijving Artdeco Fixing Powder

Verleng de houdbaarheid en het smetteloze uitzicht van je make-up maximaal. Het transparante poeder van Artdeco fixeert perfect je primer, foundation, concealer en zelfs lippenstift, en maakt ze daardoor bestendiger.

Eigenschappen:

  • zorgt voor doeltreffende fixatie van make-up en maakt hem waterproof
  • matteert de huid doeltreffend en maakt ze fluweelzacht
  • maakt geen vlekken op het gezicht en benadrukt de droge plekken niet
  • is heel fijn gemalen en heeft veelzijdige toepassingen

Aanbrengen:
Als je een extra sterke fixatie wil, breng het poeder dan in een dikke laag aan. Na 5 à 10 minuten kan je een eventueel teveel aan poeder voorzichtig met een kwast of sponsje verwijderen. Voor gewone fixatie of gebruik op een lippenstift volstaat een kleine hoeveelheid poeder.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Review Artdeco Fixing Powder